14 Ocak 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Damla Colbay, Kara Para Aşk isimli dizideki Demet karakteri ile kariyerine adım attı. İçerde dizisindeki Eylem karakteri ile hafızalara yer edinen oyuncu, asıl büyük çıkışını ise Hekimoğlu dizisindeki Zeynep rolü ile yapmıştı.

Damla Colbay Ceyda Düvencinin Konuğu Oldu

İlişkisi hakkında konuşan Colbay, 

"Çok seviyorum, sevmek çok önemli bir şeymiş. Yani hep biri bizi sevsin, sevilelim istiyoruz. Gerçekten bir şeyi şu bardağı bile seviyor muyuz acaba bir gün bunu merak ettim ve böyle bir dilek diledim. Birine koşulsuz sevgimi aktarabilmeyi çok istedim. Sevgiyle, şefkatle, merhametle, büyük bir aşkla çok istedim. Uzun uzun istediklerimi yazdım. Daha sonra Ali Osman'la karşılaştım. Tamam bu bana gönderidi dedim çünkü yazdıklarımın aynısıydı." 

Damla Colbay

Netflix’te yasaklanan Yunan dizisi Hangisi? Famagusta neden Türkiye’de yasaklandı? Famagusta konusu nedir? Netflix’te yasaklanan Yunan dizisi Hangisi? Famagusta neden Türkiye’de yasaklandı? Famagusta konusu nedir?

Onu görünce hala heyecanlanıyorum

"3 buçuk yıl oluyor ilişkimiz ama ben onu görünce hala heyecanlanıyorum. İlk günkü gibiyim ona karşı. Zaten bu süreçte sadece bir kere kavga ettik o da benim yüzümdedi. Sürekli birlikte güldüğümüz eğlendiğimiz bir ilişkimiz var bence en önemlisi birlikte eğlenebilmek."

Bir kitap yazdığına değinen Colbay, 

"Bir dönem kitap yazıyordum ama çıkarmadım çünkü çoğu işimi yarım bırakma huyum var ya da cesaret edip paylaşamama huyum var bilemiyorum orada beni tutan bir şey var. Örneğin ablam en büyük travmam o. Çünkü dalga geçmesinden çok korkuyorum "

Editör: Haber Merkezi