FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in uzun yıllar kaldığı ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki çiftlikteki dikkat çekici hareketlilik, Gülen'in başka bir yere götürüldüğü iddialarını güçlendirmiş, kısa süre sonra da gerçek anlaşılmıştı.

FETÖ elebaşının Pensilvanya'daki örgüt merkezinden ayrılmasının arkasından "dinleme" iddiaları ortaya çıktı.

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN İDDİASI

Dağılma süreci başlayan FETÖ’de Gülen'in gizlice dinlendiği iddiası eski futbolcu Hakan Şükür'e ait. Şükür, Gülen'le dışarda konuşmak istediğinde "malum ekip" buna izin vermedi.

Gülen'in Pensilvanya'dan ayrılma gerekçelerinde biri olarak bu gösterildi.

Hakan Sukur

ODASINDAKİ LAMBANIN SIRRI

FETÖ'nin örgütten ayrılan ve son dönemde yaptığı itiraflarla tanınan yeğeni Ebuseleme Gülen, odasındaki lambada dinleme cihazları bulunduğunu X paylaşımıyla belirtti.

Gizlice dinlemiyorlar. Hocaefendi öksürür, birşey olur seslenir ve duyulmaz düşüncesiyle koydular mikrofonu. Buraya kadar sorun yok, iyi niyet var tabiki. Sorun şu ki cevdet sen içeri girerken sakın o konuyu açma diyor. Sen içerde başbaşa görüşmede o konuyu açarsan dinliyor ve seni bir daha içeri almıyor. Ayrıca konuşulan bazı görüşmeleri kayıt alıyor. Daha sonra aleyhine yada işine geldiği gibi kullanıyor."

Biri biriyle evlilik düşüncesi ile hocamla istişare ettiğinde bile müdahale ediyorlar. O onla evlenmesin ben onu şuna düşünüyordum diye insanların kaderiyle bile oynar o cevdet iti. İnsanları kendi kafasındakilerle evlendirmek gibi bir hastalığı var. Herkesi kafasındakiyle evlendirmek ve çocuklarına isim vermek istiyor. Sorun mikrofonda değil sorun mikrofonun başında dinleyen yavşakta! 

Sorun cevdette niye görmüyorsunuz kardeşlerim. Hocanızı seviyorsanız ilk sizin bu adama dur demeniz lazım! Değerli ile kanka olan, başımıza darbe işlerini açan o. Hocaefendiye büyülerine kadar etmediği kalmadı. Hırsızlığın kitabını yazmış alçak bir adam. Eminim sizin bile paranızı çalmıştır bir şekilde."

Kayseri'deki olay için muhalefeti suçlayan Erdoğan'a, Özel'den cevap! Kayseri'deki olay için muhalefeti suçlayan Erdoğan'a, Özel'den cevap!

FETÖ'nün iç kavgaları sırları açığa döktü FETÖ'nün iç kavgaları sırları açığa döktü