Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya’yı 2-1 mağlup ederek son 16’ya kalan A Milli Futbol Takımı’nı telefonla arayarak kutladı.

Maç sonu teknik direktör Vincenzo Montella ve oyunculardan Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun ve Barış Alper Yılmaz ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, galibiyetten ötürü tebrik etti.

BARIŞ SAĞ KANADI FELÇ ETTİN

Maçın adamı seçilen Barış Alper Yılmaz'la konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Barış tebrik ediyorum. Gerçekten sağ kanadı felç ettin. Takımı 11'de 11 hepsini de tebrik ediyorum. Takım el ele verdi ama hakem karşılaşmada çok büyük haksızlık yaptı." dedi.

Sıla bebek olayındaki tutuklular olay yerine getirildi Sıla bebek olayındaki tutuklular olay yerine getirildi

Azerbaycan askerleri Cenk Tosun'un golüyle büyük sevinç yaşadı Azerbaycan askerleri Cenk Tosun'un golüyle büyük sevinç yaşadı

Resim

TÜRKİYE - AVUSTURYA MAÇI NE ZAMAN?

Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda F Grubu 3. ve son maçında A Milli Futbol Takımı, Volkspark Stadyumu Çekya ile karşı karşıya geldi.

Müsabakadan 2-1 galip ayrılan milliler puanını 6 yaptı ve grubu ikinci sırada tamamladı. Ay-yıldızlılar bu sonuçla Avrupa Futbol Şampiyonası’nda 3. kez gruptan çıkması başarısı gösterdi.

Kırmızı-beyazlılar, 2000 ve 2008 yılından sonra bu başarıyı tekrarladı. Milliler, son 16 turunda 2 Temmuz’da Leipzig’de D Grubu’nu ilk sırada tamamlayan Avusturya ile oynayacak. 

Editör: Kemal Ilıkkan