Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti.

Görüşmeyle ilgili, sosyal medyadan bir fotoğraf paylaşıldı. Görüşmede yerel seçim gündemi ele alındı. 

Zekeriya Yapıcıoğlu Açıklama

ZEKERİYA YAPICIOĞLU'NDAN GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN AÇIKLAMA 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi sonrası açıklama yapan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, "Görüşmemiz Yerel seçimlerle alakalıydı. Temaslar için karşılıklı heyet oluşturuldu. 3’er kişilik heyet gerekli çalışmaları yapacak" diye konuştu.

Prensip olarak Cumhur İttifakı'nın devam etmesi yönünde bir talep ve irade uyuşması olduğunu ifade eden Yapıcıoğlu, "Arkadaşlarımız önümüzdeki günlerde detayları çalışacaklar. Detaylar belli olduktan sonra icap ederse kamuoyuna yeni bir açıklama yaparız" diye konuştu.

Fahiş fiyatlara cezalar artıyor! Fahiş fiyatlara cezalar artıyor!

"YEREL SEÇİMLER İÇİN BİR İL TELAFFUZ EDİLDİ Mİ?"

Zekeriya Yapıcıoğlu, "Görüşmede yerel seçimlerde işbirliği için bir il telaffuz edildi mi?" sorusu üzerine, detayları zamanı gelince paylaşacaklarını söyledi.

Yapıcıoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Sayın Efkan Ala başkanlığında AK Parti heyeti olacak. Bizde Genel Başkanvekilimiz İshak Sağlam başkanlığında heyet olacak. Üçer kişilik heyetler, bu çalışmaları yapacaklar. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde bir sonuca ulaşmak için gayret edecekler."

"İlk görüşme ne zaman yapılacak?" sorusuna Yapıcıoğlu, "Muhtemelen, yarın ya da cuma günü olur" yanıtını verdi.

Kabule ilişkin sosyal medyadan bir fotoğraf paylaşıldı. Görüşmede yerel seçim gündemi ele alındı. 

DÜN DE ERBAKAN İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'la bir görüşme gerçekleştirmişti.