Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenimahalle Spor Salonu'nda AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşuyor.

Konuşmasını yapan Erdoğan'ın sözlerinden öne çıkanlar şu şekilde:

"Tutamayacağız sözü vermeyiz. Söz verdik mi onu yerine getirmeden rahat etmeyiz. Bugün Adıyaman'a aynı zamanda teşekkür borcumuzu ödemeye geldik. 14-28 Mayıs seçimlerinde Adıyaman bizleri çok güçlü bir şekilde bağrına bastı. Yüzde 69 gibi rekor oyla bize destek veren Adıyaman'a şükranlarımı sunuyorum.

Yıl sonuna kadar 200 bin konutu ve köy evini hak sahiplerine teslim edene kadar çalışacağız. Ardından bu sayı 389 bine tamamlanacak.

"CHP Her Gün Yeni Bir Skandal Üretiyor"

Adıyamanlı kardeşlerimiz geleceğine sahip çıktı. Adıyaman fırsatçıların oyununa gelmedi. Yere göğe sığdıramadıkları zatın bugün adının anılmasını bile hazmedemiyorlar. Yenilginin faturasını tek bir kişiye kestiler. Cumhurbaşkanı adaylarının yanında kim varsa hepsini siyasetten diskalifiye ettiler. 14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti. CHP ve eski ortakları arkasındaki gürültünün ardı arkası kesilmedi. Altılı masa bir proje yapıydı. CHP içindeki hesaplaşma Bizans oyunlarını aratmıyor. CHP her gün yeni skandal üretiyor.

Siz bize sahip çıktınız, desteğinizi esirgemediniz. Biz de sizleri sahipsiz bırakmayacağız. Sizlerin umutlarını asla boşa çıkarmayacağız. Devletimizin tüm imkanlarını zorlama pahasına da olsa depremzede şehirlerimizi en kısa sürede yeniden ayağa kaldıracağız.

"CHP'nin Çözüm Üretme Derdi Yok"

Muhalefetin ne yaptığını ne söylediğini hangi yalanlara sarıldıklarını biz asla önemsemiyoruz. CHP yönetiminin ülkenin ve milletinin sorunlarına çözüm üretmek gibi bir derdi yoktur. Siyasi kariyer peşinde koşan kifayetsiz muhterislerdir. Milletimiz bunları çok iyi biliyor. Bunun için biz sadece işimize odaklanıyoruz.

Asrın felaketini yaşamış şehirleri nasıl imar ve ihya ederiz? buna kafa yoruyoruz. Çiftçimizin, emeklimizin sorunlarını nasıl çözeriz? bununla uğraşıyoruz. Son dönemde üzerimize salınan terör örgütlerinin başını nasıl ezeriz? bunun mücadelesini veriyoruz.

İstanbul baraj doluluk oranları İstanbul baraj doluluk oranları

"Hedefimiz Türkiye'li Lider Ülke Yapmak"

Amaçlarımız arasında Türkiye lider ülke yapmak var. Biz muhalefet gibi laf üstüne laf koymanın, yalanla siyasetteki başarısızlıkları örtmenin derdinde değiliz. 85 milyonun dertlerine derman olmanın derdindeyiz.

Adıyaman-Çelikhan yolunun ihalesini 13 Mart tarihinde yapıyoruz.

Ayrıntılar geliyor...