Nuri Şahin ilk Şampiyonlar Ligi maçını farkla aldı! Nuri Şahin ilk Şampiyonlar Ligi maçını farkla aldı!

Beşiktaş’ı tercih etme nedenini “İhtiyacım olan öz güven burada” sözleriyle açıklayan Ciro İmmobile, siyah-beyazlı forma ile çıktığı ilk 3 maçta attığı 4 golle bu güveni boşa çıkarmadı. İtalyan yıldız, Antalyaspor karşısında kendi sahalarında erken bir golle geri düştükleri zorlu mücadeleyi kazanmalarının sürpriz olmadığını belirterek, “Taraftarlarımız inansın, yediğimiz golün fazlasını atacak kaliteye sahibiz” dedi.

Maçın başında ve skorun 2-2’ye geldiği anlarda asla olumsuz bir düşünce içine girmediklerinin altını çizen İmmobile, “Futbol, hatalar oyunudur. Bu yüzden yediğimiz golleri önemsemedik ve 90 dakika boyunca mücadelemizi sürdürdük. Tribünlerle aynı ritimdeyiz; coşkulu, tempolu, baskılı bir oyun sergiliyoruz ve kaliteyi takım ruhuyla harmanlıyoruz. Bu hırs ve inanç sezon sonuna kadar devam edecek. Hedefimiz olan puanları toplayacağız” ifadelerini kullandı.

34 yaşındaki golcü, Beşiktaş’ta kısa sürede Lazio’daki dönemindeki atmosferi yakaladıklarını ve takım içi dayanışmanın üst düzeyde olduğunu belirtti. İlk iç saha maçında taraftarlarla bütünleştiklerini vurgulayan İmmobile, “Bu atmosfer beni büyüledi. Sezon sonunda ortaya çıkacak tabloyu hayal bile edemiyorum. Çok etkilendim. Her golden sonra tribünlerin adeta volkan gibi patlaması muhteşemdi” diyerek sözlerini tamamladı.