İşte Özel'in açıklamalarından öne çıkanlar  

Özel,  İtiraz sürecinin ardından, inşallah 2 ya da 3 Nisan'da mazbatamızı alacağız. Belediyeye gittiğimizde, devir teslim töreni için mevcut başkana çiçekle teşekkür edeceğiz. Ancak, çiçek vermeden önce, cebimizden bir kağıt çıkarıp camdan içeri uzatacağız. Bu kağıtta malvarlığımız yazacak; neyimiz var, neyimiz yok herkes bilecek. Tüm CHP'li belediye başkanları, göreve başlarken malvarlıklarını ilan edecekler ve her sene bunu yenileyecekler" dedi.

ABD'den Reisi açıklaması ABD'den Reisi açıklaması

Özel: Birileri gibi başkanlık yapıp zenginleşmeyeceğiz

chp lideri özgür özelden açıklamalar
Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinin ardından CHP'li belediye başkanlarının nasıl bir yol izleyeceklerini anlattı. 

Özel, kazanılan seçimlerin ardından itiraz sürecinin takip edileceğini ve 2 veya 3 Nisan'da mazbataların alınacağını ifade etti. Devir teslim sırasında, mevcut başkana çiçekle teşekkür edileceğini, ancak bu jestten önce, yeni başkanın cebinden bir kağıt çıkararak camdan içeri uzatacağını belirtti. 

özgür özel sert konuştu

Bu kağıtta başkanın malvarlığı detaylarının yer alacağını, böylece herkesin neye sahip olduğunu bileceğini aktardı. Özel, CHP'li tüm belediye başkanlarının göreve başlarken ve her yıl malvarlıklarını ilan edeceklerini vurgulayarak, parti olarak şeffaflığa ve dürüstlüğe önem verdiklerini, belediye başkanlığı görevini zenginleşme aracı olarak kullanmayacaklarını açıklamalarında bulundu.