Cem Yılmaz, yüksek gelir elde ettiği iddialarını reddederek, “Hayır, nerede bu memleketin şu ekonomik durumunda mı? Biz şu anda seçkin fakirleriz” ifadesini kullandı. Ayrıca, ünlü filmi A.R.O.G’dan beklendiği gibi büyük kazançlar elde edemediğini belirterek, "Biz hasılatı zarfla aldık, karımız bu kadardı" sözleriyle dikkat çekti.

Bensu Soral'dan anneliğe yeşil ışık Bensu Soral'dan anneliğe yeşil ışık

Programda, Erşan Kuneri dizisinin yeni sezonunu yazma sürecini anlatan Yılmaz, Çatalca'daki evine kapanarak senaryoyu yazdığını paylaştı. Yılmaz, senaryo yazma sürecinin zorluklarından bahsederek, bu çabanın dışarıdan göründüğü kadar kolay olmadığını vurguladı. Evdeki yardımcısının, yazma sürecini görüp kendisine acıdığını esprili bir şekilde anlatan Yılmaz, "Bu iş para için yapılacak bir iş değil" diyerek, işin zorluklarına dikkat çekti.

A.R.O.G’dan beklenen kar gelmedi

Cem Yılmaz’ın A.R.O.G filmine dair açıklamaları da gündem oldu. 4 milyon izleyiciye ulaşan filminin hasılatıyla ilgili konuşan komedyen, beklenen kârın elde edilmediğini ifade etti. Yılmaz, "Biz hasılatı zarfla aldık" diyerek filmin gişesinin sanıldığı kadar karlı olmadığını ima etti.

Karaborsa isyanı

Cem Yılmaz, gösteri biletlerinin karaborsaya düşmesiyle ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz, resmi bilet satış kanalları üzerinden biletlerin hızla tükenmesi üzerine bilet satış şirketine güvenlik kamerası kontrolü bile yaptırdıklarını belirtti. Ancak sorunun çözülmediğini söyleyen Yılmaz, karaborsanın kendi başa çıkabilecekleri bir durum olmadığını vurguladı. Biletleri satın alıp yeniden satma işlemlerinin önüne geçemediklerini ifade eden Yılmaz, "En acıklı olan şey, insanların bileti benim sattığımı düşünmeleri" diyerek yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi.

Editör: Elif Erbay