Atletico Madrid - Juventus maçı, birçok futbolseverin heyecanla beklediği bir hazırlık karşılaşması olarak öne çıkıyor. Özellikle bu maçı yabancı kanallar üzerinden şifresiz izlemek isteyenler için CBC Sport önemli bir seçenek sunuyor. Azerbaycan’ın en popüler spor kanallarından biri olan CBC Sport, bu tür büyük karşılaşmaları şifresiz olarak ekranlara taşımasıyla biliniyor.

CBC Sport Frekans Bilgileri

CBC Sport'u izlemek için doğru frekans ayarlarına sahip olmanız gerekiyor. CBC Sport’u Türksat uydusu üzerinden izleyebilirsiniz. İşte frekans bilgileri:

Frekans: 11135 MHz

Polarizasyon: H (Yatay)

Symbol Rate: 27500

FEC: 5/6

Bu bilgilerle uydu alıcınızı ayarlayarak CBC Sport’u şifresiz bir şekilde izleyebilir, Atletico Madrid - Juventus maçını kaçırmadan takip edebilirsiniz.

İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü? İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü?

Atletico Madrid - Juventus maçı 11 Ağustos Pazar günü saat 16.00'da oynanacak ve karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Ancak şifresiz izlemek isteyenler için CBC Sport mükemmel bir alternatif sunuyor.

Editör: Haber Merkezi