İnternet kullanıcıları sıklıkla Canlı TV nasıl izlenir sorusuna yanıt arıyor. Android TV cihazınızdan çeşitli sağlayıcıların canlı TV yayınlarını izlemeniz mümkün. Bunun için belirli bir sağlayıcıdan canlı TV izlemek için bu sağlayıcının uygulamasını indirmeniz gerekebilir.

ABD'deyseniz ana ekranınızın Canlı bölümünde Google TV'nin canlı yayın yaptığı kanallar yer alır. Çeşitli sağlayıcılar ekleyip gerekli adımları tamamladığınızda canlı yayın yapan daha fazla TV kanalını izleyebilirsiniz.

Google’dan Canlı TV nasıl izlenir?

Android TV ücretsiz canlı TV kanalları yüklü halde gelmektedir. Uygulama yükleme, kaydolma gibi işlemler ya da abonelik gerektirmez. Canlı sekmesinden, önerilerinizden ve de Android TV kanal oynatıcısından bu kanallara göz atıp izleyebilirsiniz.

Haystack News, Plex, Pluto TV ve Tubi gibi uygulamaların canlı TV kanalları ücretsiz olarak sunulmaktadır. Canlı sekmesinden, önerilerden ve arama sonuçlarından diğer sağlayıcıların canlı yayın yapan TV kanallarına göz atmanız mümkün.

iPhone 16 Pro ne zaman çıkıyor? iPhone 16 Pro’nun çıkış tarihi ve özellikleri iPhone 16 Pro ne zaman çıkıyor? iPhone 16 Pro’nun çıkış tarihi ve özellikleri

Ayrıca Android TV’nizde canlı sekmesine giderek bu kanallardan beğendiklerinizi favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Başka sağlayıcılardan kanallar izlemek içinse bu sağlayıcıların uygulamalarını yüklemeniz gerekmektedir.

Editör: Ercan Çankaya