Yeni sezonun ilk haftasında büyük bir heyecanla beklenen Samsunspor-Beşiktaş maçı, futbolseverlerin "CANLI Samsunspor-Beşiktaş maçı Taraftarium linki canlı izle" arayışlarına konu olurken, bu önemli karşılaşmanın detayları merakla araştırılıyor.

Samsunspor-Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman başlayacak?

"CANLI Samsunspor-Beşiktaş maçı Taraftarium linki canlı izle" başlığı altında merak edilen bu mücadele, bugün saat 21.45’te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Samsunspor-Beşiktaş maçının hakemleri kimler olacak?

Samsunspor-Beşiktaş maçı, Ali Şansalan’ın yönetiminde gerçekleşecek. Yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Hakan Yemişken yapacak. VAR hakemi olarak ise Özgür Yankaya görev alacak. Bu hakem kadrosu, "CANLI Samsunspor-Beşiktaş maçı Taraftarium linki canlı izle" başlığı altında araştırılan önemli bir detay olarak öne çıkıyor.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Samsunspor-Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler 

Samsunspor: Okan, Bola, Mustafa, Bennasser, Tait, Holse, Yunus, Soner, Raman, Muja, Laura.

Derbi öncesi Galatasaray'da sürpriz 'Icardi' gelişmesi! Derbi öncesi Galatasaray'da sürpriz 'Icardi' gelişmesi!

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Rashica, Al Musrati, Gedson, Silva, Semih, Immobile.

Maçı canlı izlemek için Samsunspor-Beşiktaş maçı Taraftarium linki var mı?

"CANLI Samsunspor-Beşiktaş maçı Taraftarium linki canlı izle" arayan futbolseverler için bu maç, beIN Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak. Maçı izlemek isteyenler, beIN Sports abonelikleriyle bu heyecan verici karşılaşmayı takip edebilirler. Maç linki ve diğer detaylar için beIN Sports yayınlarını takip etmek yeterli olacak.

Editör: Haber Merkezi