Çağla Şıkel, 2008 yılında şarkıcı Emre Altuğ ile nikâh masasına oturmuş ve bu evlilikten Kuzey ve Uzay adında iki çocuğu olmuştu. 2015 yılında yollarını ayıran çiftin ardından Şıkel, uzun bir süre özel hayatında sessiz kalmıştı. Ancak geçtiğimiz yıl avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açarak aşk orucunu bozmuştu.

"Ayrılık ortak aldığımız bir karardı"

Bir yıllık beraberliklerinin ardından 2023'ün sonlarında ayrıldıklarını açıklayan Şıkel, "Evet ayrıldık, haberler doğru. Ortak aldığımız bir karardı, öyle gerekti," demişti. Gönenli de bu ayrılıkla ilgili, "Çağla benim için hâlâ çok kıymetli ama bu kıymet ilişki değil insani anlamda, saygılı bir ilişki yaşamış insanlar o ilişki bitse bile tekrar bir araya gelebilir," ifadelerini kullanmıştı.

Mustafa Sandal ev sahibiyle mahkemelik oldu Mustafa Sandal ev sahibiyle mahkemelik oldu

Düğünde birlikte nikah şahitliği yaptılar

Eski aşıklar, geçtiğimiz mart ayında Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel'in düğününde birlikte nikah şahitliği yaparak herkesi şaşırtmıştı. Bu durum, çiftin yeniden barıştığına dair söylentileri de beraberinde getirmişti. Ancak Gönenli, "Biten bir şeyi tekrar tekrar konuşmayı doğru bulmuyorum," diyerek bu söylentilere son noktayı koymuştu.

Çeşme'de yeniden bir araya geldiler

Tüm bu açıklamalara rağmen, Çağla Şıkel ve Nail Gönenli'nin aralarındaki çekim yeniden galip geldi. Çift, Çeşme’de sabahın ilk ışıklarında bir eğlence mekânından çıkarken 'Beyaz Magazin' tarafından görüntülendi.

Editör: Elif Erbay