Bayburt Tarhunu coğrafi işaret tescili aldı Bayburt Tarhunu coğrafi işaret tescili aldı

2 Eylül 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?  Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporunda tek tek belirtti.

Ulaşımın aksamaması ve trafikte uzun kuyrukların oluşmaması için sürücülerin yol durumlarını inceleyip öyle yola çıkması konusunda uyarılarda bulunuluyor.

  • Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı arasında (Bolu Dağı Tüneli dahil 23 km.) İstanbul İstikametinde tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde 4 adet genleşme derzinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle otoyol trafiğe kapatılarak ulaşım Abant Kavşağından D-100 Devlet yoluna aktarılarak Kaynaşlı Kavşağından tekrar otoyola bağlanılabilmektedir.
  • TAG Otoyolunun Aslanlı Tüneli ile Nurdağı Kavşağı arasında “Deprem Hasarları ve Üstyapı Onarım Çalışmaları “ kapsamında 5-7.km.leri arasında bant aktarımı yapılmış olup, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • FSM Köprüsü üzerinde kediyolu söküm çalışmalarına 19.08.2024 pazartesi saat 22:00'da başlanılacaktır. Çalışmalar (Cuma ve Pazar günleri hariç) her gün 22:00-06:00 saatleri arasında yapılacak olup, Ankara istikametinde sağdan iki şerit trafiğe kapatılacaktır.
  •  Ankara Çevre Otoyolunun İvedik-Yakacık bağlantısını sağlayan Yükseltepe-2 üst geçit köprülerinde ikileme köprü yapım çalışmaları nedeniyle havalimanı istikametinde sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmakta olup 31.08.2024 tarih ve saat:13:00 da İstanbul istikameti sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacaktır.
  • Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Altınoluk-Edremit yolunun 18-19.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle Edremit istikametinde tek şerit trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Nevşehir-Ürgüp yolunun 20-25.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • SİVAS - ULAŞ Yolunun 19-25. km. leri arası Yol Yapım çalışmaları nedeniyle Kangal istikameti trafiğe kapatılmıştır. Trafik akışı diğer bant dan iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Trabzon-Torul yolunun 42. km.sindeki bölünmüş yolun Torul-Trabzon yönünde bulunan Başarköy Tüneli mevkiinde meydana gelen yol üst yapı hasarı nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Korkuteli-Elmalı yolunun 28-29.km.leri arasında patlatmalı kazı çalışmaları nedeniyle 10:00-17:00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacaktır. (29.08.2024-04.09.2024)
Editör: Uğur Kaçar