Dayısı ile beraber yaşadığı Marmaris Cennet Adasından paylaşım yapan Gözalıcı " Şizofreni nedir. Şizofreni zihinsel bir hastalıktır. Hastalar genelde gerçekle hayal dünyasını ayırt edemezler" ile ' İt ürür kervan yürür ' paylaşımı sorun yaşadığı Tuğçe Tayfur'a yorumlandi. 

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un yeğeni kime " Şizofren " dedi. Daha önce de birbirine sosyal medya üzerinden suçlayan ünlü şarkıcının kızı Tuğçe Tayfur ve yeğeni Şirin Gözalıcı cephesinde sular durulmuyor.

Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt: “Kilo aldım, hamile değilim” Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt: “Kilo aldım, hamile değilim”

Ünlü şarkıcı ile beraber yaşayan ve şarkıcının basın danışmanlığını yapan Gözalıcı bu kez de kuzenine şizofren göndermesi yaptı. Gözalıcı " Şizofreni nedir. Şizofreni zihinsel bir hastalıktır.

Hastalar genelde gerçekle hayal dünyasını ayırt edemezler" ile ' İt ürür kervan yürür ' paylaşımı sorun yaşadığı Tuğçe Tayfur'a yorumlandı. Paylaşım sonrası Tuğçe Tayfur'un davalık ve kavgalı olduğu kuzenine ne cevap vereceği büyük merak konusu oldu. 

Kızını ve eski eşini silmişti

78 yaşındaki usta sanatçı kızı ve eşi Necla Nazır'ı kastederek "Sevgili dostlar zamanında neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı? Ferdi Tayfur" paylaşımını yapmıştı.

Editör: Elif Erbay