Samimi Haber/ANKARA

Meclis son günlerde çalışma temposunun yoğunluğu, sıcaklar ve stres nedeniyle oldukça gergin oturumlar yaşıyor. Tatil sürecinde mesainin uzaması, kalan kısa çalışma günlerinde yoğun tempo, TBMM Genel Kurulu’nda gerginliği arttırarak, tartışmaları ve kavgaları getirdi.

Uzayan komisyon görüşmeleri ve ağustos ayına sarkan Genel Kurul'un yoğun takvimi milletvekillerinde mental olarak yıprattı.

Vergi paketinin Genel Kurul görüşmeleri sırasında DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan ile AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu arasında tekmeli yumruklu bir kavga yaşanmış ve kavganın ardından Genel Kurul'a uzunca bir süre ara verilmişti.

AK Parti'de "teğmenler" tartışması: "Ya FETÖ artığısınız ya da çer çöp…" AK Parti'de "teğmenler" tartışması: "Ya FETÖ artığısınız ya da çer çöp…"

Gece geç saatlere kadar süren görüşmeler de, milletvekillerinin sinirlerini yıprattı. İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Tükoğlu ile MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay arasında başlayan sözlü tartışma arbedeye dönüştü.

Gece vergi paketinin 7.maddesinde Meclis 03.15’de kapatılırken, İYİ Partili milletvekilleri tarafından sakinleştirilen Türkoğlu'na "uyarı" cezası verildi.

Editör: Ünsal Ergel