Boşandığı eşi tarafından sürekli olarak şiddete maruz kalan ve sesini duyuramayan Ezgi isimli kadın yardım istedi.

X'te yer alan bir kullancı, olay detaylarını şöyle aktardı:

ÇOCUKLARININ ÖNÜNDE ŞİDDET GÖRDÜ

"Ezgi’nin başına kötü bir şey gelmeden bu durumu paylaşmak istiyorum. Boşandığı eşi tarafından sürekli olarak şiddete maruz kalıyor ve maalesef kimse onun sesini duymuyor. Yetkililer, onun sesini ancak hayatını kaybettikten sonra mı duyacaklar? Çocuklarının önünde şiddet gören bir anne ve boğazına bıçak dayamış bir saldırgan… " 

33 yaşındaki kadın sokak ortasında başından vurularak öldürüldü 33 yaşındaki kadın sokak ortasında başından vurularak öldürüldü

YENİ ADRESİNİ DE BULDU

"2022 yılında boşandığı katil eşi, Ezgi'yi sürekli tehdit etti gördüğü her yerde zorla alıkoydu ve Bursa'da nefes aldırmadı. Ezgi, gizlilik kararı aldırarak Bursa'dan Ankara'ya kaçtı, ancak Bursa 25. Asliye Ceza Mahkemesi gizlilik kararına rağmen Ezgi'nin adresini dosyaya yazdığı için katil tekrar Ezgi'nin adresini öğrendi. Eski eş Ezgi'nin Ankara’da olduğu eve gidip yeniden şiddet uyguladı. "

MAHKEMEDEN ELEKTRONİK KELEPÇE KARARI

"Ezgi'ye yönelik tehdit ve şiddeti hiçbir zaman bitmedi. En son şikayetçi olduğu mahkeme, elektronik kelepçe kararı verdi. Fakat bu kişi, elektronik kelepçeyi 3 kez koparmasına rağmen ceza almadı ve yine Ezgi'nin kapısına gidip şiddet uyguladı. Bu olaylardan 10 gün önce de üzerinde ruhsatsız silahla yakalandı.

Devletimizin adaletine güveniyorum; üzerine düşeni en kısa sürede ve etkin bir şekilde yerine getireceğine dair inancım tamdır.

Bu yaptığım paylaşım bir ihbardır. Ezgi hayattayken sesini duyalım; bir kadın daha gözler önünde katledilmesin. "

Bayraktar uyardı: Dünya çok karanlık bir yere gidiyor Bayraktar uyardı: Dünya çok karanlık bir yere gidiyor
Editör: Kemal Ilıkkan