Yapılan başvuruya göre, sermaye artırımı ve ortakların pay satışından kaynaklanan payların halka arzı gerçekleştirilecek. Şirketin 162 çalışanı ve bağlı ortaklıkları ile kara, deniz ve hava platformlarına yönelik ana ve alt sistem seviyesi çözümleri sunmaktadır.

Sermaye artırımından elde edilen kaynağın yüzde 50'si yeni tesis ve üretim teknolojileri yatırımları için kullanılacak. Yüzde 15'i test ve doğrulama teknolojileri ile AR-GE ve ÜR-GE yatırımlarına, yüzde 15'i işletme sermayesinin güçlendirilmesine ayrılacak. Şirket satın alımı ve/veya iş ortaklıkları kurulmasında yüzde 10, global satış ve pazarlama ağı yatırımlarında yüzde 5, finansal borç ödemelerinde yüzde 5 kaynak kullanılacak.

Altınay Savunma Teknolojileri, Türk savunma sanayisinde önemli projelerde yer almakta olup, ASELSAN, Türk Havacılık Uzay Sanayii ve Roketsan gibi önde gelen firmalarla devam eden alt yüklenici sözleşmelerine sahiptir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü