Yalının içerisinde bir inşaat şirketinde yaklaşık bir buçuk yıldır özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Ahmet Y., gece saatlerinde alarm sistemini devre dışı bırakarak dört şüpheliyi içeri aldı. Gri renkli bir kamyonetle yalıya gelen hırsızlar, dört kasanın kilidini kırarak içindeki dövizleri çuvallara doldurdu. Üç büyük çuvala yerleştirilen dövizler, hızla kamyonete yüklenerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

Sabah Ortaya Çıkan Şok

Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 18 Eylül 2024 Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 18 Eylül 2024

Sabah saatlerinde yalıya gelen işyeri sahibi Ümit E., kasaların kırıldığını ve içindeki dövizlerin çalındığını fark ederek polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yalıdaki güvenlik kameralarını inceleyerek soygunun detaylarını ortaya çıkardı.

Kimlikler Tespit Edildi

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, soygunun nasıl gerçekleştiğini ve kimlerin bu soyguna karıştığını tespit etti. Ahmet Y.'nin, dört maskeli şüpheliyi içeriye aldığı ve kasaların kilitlerini kırarak dövizleri çuvallara doldurduğu belirlendi. Hırsızların ardından kamyonete binerek hızla uzaklaştıkları görüntülerle tespit edildi.

Polis Harekete Geçti

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızları yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kaçan hırsızların izini sürmek ve çalınan dövizleri geri almak için yoğun bir çalışma yürütülüyor.

Editör: Elif Erbay