Muğla’nın Bodrum ilçesinde milyonlarca dolar değerindeki bir mega yat, küçük bir motoryatı ezip geçti. Feci kazada şans eseri ölü ya da yaralı yok. 

Kaza anları hem motoryatın içindekiler tarafından hem de dışarıdan başka bir tekneden görüntülendi. Motoryatın içindekilerin çarpma sırasındaki panik anları ve dehşeti yaşayışları cep telefonu kamerasıyla an be an kaydedildi. 

Yalıkavak açıklarında meydana gelen kazada, 'ICE' isimli mega yat, önünde seyreden 'AMEY' isimli motoryata çarparak büyük maddi hasara yol açtı. Çarpışmanın gürültüsü sahile kadar ulaştı. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmadı. 

Adıyaman'da elektrik direğine asılı ceset paniği Adıyaman'da elektrik direğine asılı ceset paniği

Edinilen bilgilere göre lüks mega yat ‘ICE’, 2005 yılında Almanya'da inşa edildi. 14 misafir kapasitesine sahip olup, 27 kişilik mürettebatıyla hizmet veriyor. Yatın içerisinde güzellik salonu, sauna, asansör, spor salonu, klima ve helikopter pisti gibi lüks donanımlar bulunuyor. Mega yatın sahibinin kimliği ise bilinmiyor.

Olay sırasında motoryatta bulunan 6 kişilik bir ailenin, özellikle çocukların yaşadığı korku dolu anlar, cep telefonu kameralarına yansıdı. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadığı bildirildi. Çarpışma sonrası yat mürettebatının ve motoryatta bulunan ailenin yaşadığı panik anları olayın büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Editör: Elif Erbay