Süper Lig maçlarının oynanacağı Bodrum İlçe Stadı'ndaki hazırlıklar hızla devam ediyor.

Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat, ilçe stadını ziyaret ederek gazetecilere yaptığı açıklamada, stat çalışmalarının UEFA ve TFF'nin Süper Lig için belirlediği standartlara uygun şekilde yapıldığını söyledi. Çalışmaların yüzde 75 oranında tamamlandığını belirten Polat, stadı Gaziantep FK maçına yetiştirmek istediklerini ifade etti.

A Milli Takım, Galler maçında golü bulamadı A Milli Takım, Galler maçında golü bulamadı

Polat, "Soyunma odalarını, hakem odalarını, basın tribününü ve protokol tribününde çalışmaları sürdürüyoruz. Ayrıca aydınlatma çalışmalarımızın da yüzde 70'i tamamlandı. Bir aksilik olmadığı sürece ilk maçımızı kendi stadımızda oynayacağız," dedi. Stat zemini için çalışmaların ay başında başlayacağını ve bir hafta içerisinde gözden geçirileceğini belirtti.

Bodrum FK'nin Başkanı Fikret Öztürk'ün öncülüğünde, yönetim kurulu üyelerinin stat çalışmalarını bitirmek için maddi ve manevi tüm güçlerini kullandıklarını ifade eden Polat, şunları ekledi: 

"Bu süreçte bize destek olan Sayın Muğla Valimize, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Bodrum Kaymakamımıza ve Bodrum Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. En büyük destekçimiz olan Asi Tayfa'ya ve Bodrum halkına da sonsuz teşekkürler. Herkes bizim yanımızda ve hep birlikte mücadele ediyoruz. En kısa zamanda stadımızı hazırlayıp, ilk maçımızı burada oynayacağız. Oyuncularımız ay başından beri kamptalar, durumları ve motivasyonları çok iyi. Önümüzdeki hafta oyuncularımızı ziyaret edeceğiz."

Bodrumspor, Süper Lig'deki ilk maçında 1. haftada Gaziantep FK'yı konuk edecek.