Yurt genelinde yol durumu (16 Ekim 2024) Yurt genelinde yol durumu (16 Ekim 2024)

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu, Ankara’da meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Önderoğlu'nun vefatı nedeniyle derin üzüntüsünü dile getirerek ailesine ve AK Parti camiasına başsağlığı mesajı iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "AK Parti'mizin Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi, kıymetli kızımız Betül Önderoğlu'nun bir trafik kazasında vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, AK Parti teşkilatımıza ve tüm sevenlerine sabır diliyorum."

Betül Önderoğlu kimdir?

1997 yılında Ankara’da doğan Betül Önderoğlu, Ankara Üniversitesi mezunu olup 27 yaşındaydı. AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaparken Tanıtım ve Medya Birim Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmişti. Genç yaşında siyasette aktif rol alan Önderoğlu, parti içinde tanınan ve sevilen bir isimdi.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Önderoğlu’nun vefatı, ailesi ve yakınları kadar AK Parti teşkilatında da derin bir üzüntü yarattı.

Editör: Elif Erbay