Beşiktaş, 2024-25 sezonu öncesinde kadrosunu iki yeni oyuncuyla güçlendirdi. Ancak Vincent Aboubakar, Jean Onana, Valentin Rosier, Omar Colley, Daniel Amartey, Javi Montero, Arthur Masuaku, Ersin Destanoğlu, Alex Oxlade-Chamberlain ve Ante Rebic gibi 10 oyuncu yeni sezon kadrosunda düşünülmüyor.

Beşiktaş üyelik ve sicil kurulu başkanını seçti Beşiktaş üyelik ve sicil kurulu başkanını seçti

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Beşiktaş, 2. Ön Eleme Turu'nda Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla geçerek yoluna devam etti. 3. Ön Eleme Turu'nda Neftçi Bakü'yü 3-1 ve 2-1 mağlup eden Beşiktaş, gruplara kalmayı başardı. Ancak Club Brugge, Bodo Glimt ve Lugano'nun bulunduğu gruptan çıkamayarak Avrupa macerasını noktaladı.

Teknik direktör değişiklikleri yaşayan Beşiktaş, Şenol Güneş'in ardından Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay dönemlerini geçirdi. Fernando Santos'un görev almasının ardından istenilen sonuçlar alınamayınca Serdar Topraktepe sezon sonuna kadar takımı yönetti. Topraktepe'nin yönetiminde Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş, ligi 6. sırada tamamladı. 2024-25 sezonu öncesinde Giovanni van Bronckhorst teknik direktörlüğe getirildi.