Beşiktaş ikinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Ferdi İngiltere'de ilk golünü attı Ferdi İngiltere'de ilk golünü attı

Sezonu değerelendiren Beşiktaş ikinci Başkanı Hüseyin Yücel,  "Gerçekten çok güzel bir start verdik. Ligde 3'te 3 yaptık. Avrupa'da gruplara kaldık. Ligi 2 kupa ile tamamladık. O kadar kötü bir sezonun ardından 2 kupa muazzam oldu. Burada yeni transferlerin etkisi vardır ama ben en büyük payı hocamıza vermek istiyorum. Hocamız takım içerisinde çok güzel bir kimya yarattı. Hocamıza büyük pay vermek ve teşekkür etmek istiyorum. Sakatlıklarla da çok fazlaydı. Mevcut oyuncularımızı tekrar motive etti, sahanın içine çekti. Gedson'a bakıyoruz, resmen yeni transferimiz bizim için"  ifadelerini kullandı.


Young Boys'un sol beki Jaouen Hadjam için Yücel şunları söyledi:

"Young Boys'un sol beki Jaouen Hadjam ile ilgilendik, oyuncuyla ilgilendik, temasa geçtik. Teklif yapmak üzereydik ama teklif yapamıyoruz çünkü maliyeti zorunlu satın alma ile 4.5-5 milyona satın alacaktık. 21 yaşında çok iyi bir sol bek. Ama bunun maliyeti 4.5-5 milyon euro gözükse de maliyeti o kadar değil çünkü Chamberlain'e 6.5 milyon euro vermemiz lazım ki feshedelim. Oyuncunun maliyeti otomatikman 11-12 milyona geliyor alabilmemiz için. Bu anlamda elimiz kolumuz bağlı kaldı."


Yücel tranfer çalışmaları hakkındada merakları gidermek adına : "Yaptığımız tüm transferler, hocamızın tercihlerinden oluştu. İlk tercihimiz Angelo'ydu ama maalesef Araplar devreye girdi. Dün akşam hocamızla hızlı bir toplantı yaptık. 'Joao Mario'yu kesinlikle istiyorum. Hazır durumda.' dedi. 'Patron sensin, sen ne dersen o' dedik ve Joao Mario'yu indirdik. Hiçbir panik transfere imza atmadık ve atmayacağız.'' açıklamasını yaptı.

Editör: Uğur Kaçar