Fenerbahçe, Galatasaray'ı resmi kurumlara şikayet etti! Fenerbahçe, Galatasaray'ı resmi kurumlara şikayet etti!

Beşiktaş Esports PUBG Mobile Takımı, 19 Temmuz – 28 Temmuz tarihleri arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenecek olan Esports World Cup’ta ülkemizi temsil edecek. Bu prestijli turnuvaya Türkiye’den katılan iki takımdan biri olan Beşiktaş, aynı zamanda 3 büyükler olarak bilinen kulüpler arasında turnuvaya katılan tek Türk takımı olma özelliği taşıyor. Beşiktaş, bu başarıyla dünya çapında düzenlenen bu turnuvaya katılan ilk geleneksel spor kulübü unvanını da elde etmiş durumda.

Başkan Hasan Arat, Sayman Üye Finansman ve Anonim Şirketlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Şakul, Futbol Altyapı, Kadın Futbol ve Espor’dan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, Espor Genel Menajeri Ege Budak, PUBG Mobile Yöneticisi Fatih Çolak ve PUBG Mobile oyuncularımız, bugün gerçekleşen buluşmada bir araya geldiler. Başkan Arat ve yöneticilerimiz, oyuncularımıza bu önemli turnuva öncesi başarı dileklerini iletti.

Turnuvanın tanıtımı, Suudi Arabistan Prensi Salman ve futbol yıldızı Cristiano Ronaldo tarafından gerçekleştirildi. Toplam ödül havuzu 3 milyon dolar olan bu büyük turnuvada Beşiktaş Esports PUBG Mobile Takımı'nın performansı merakla bekleniyor.