Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın ablası Suna Şanlı karakterine hayat veren Beril Pozam ile Ferit'in sağ kolu Abidin'in karakterini canlandıran Ersin Arıcı nikah masasına oturdu. Ünlü çifti rol arkadaşları yalnız bırakmadı. 

Yalı Çapkını ekibini buluşturan düğün: Beril Pozam ile Ersin Arıcı'nın mutlu günü - 1

Dizi setinde başlayan aşkları nikah masasında sonuçlanan ünlü çiftin düğününden kareler sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. 

İlayda Alişan ve Oğulcan Engin'den evlilik sinyali: Çifte alyans dikkat çekti! İlayda Alişan ve Oğulcan Engin'den evlilik sinyali: Çifte alyans dikkat çekti!

Yalı Çapkını ekibini buluşturan düğün: Beril Pozam ile Ersin Arıcı'nın mutlu günü - 3

Yalı Çapkını ekibi de arkadaşlarını mutlu gününde yalnız bırakmadı. Çiftin nikahını dizinin Kazım Ağa'sı Diren Polatoğulları kıydı.

Yalı Çapkını ekibini buluşturan düğün: Beril Pozam ile Ersin Arıcı'nın mutlu günü - 6

Düğüne katılamayan Emre Altuğ da Pozam-Arıcı çiftini "Yanınızda olamadığım için çok üzgünüm ama sizi mutlu gördüğüm için çok mutluyum. Aşkınız sonsuza kadar sürsün" sözleriyle kutladı.

Yalı Çapkını ekibini buluşturan düğün: Beril Pozam ile Ersin Arıcı'nın mutlu günü - 7

Düğüne katılan isimlerden biri olan Serkay Tütüncü de ünlü çifti "Mutluluklar... Her şey hayal ettiğiniz gibi olsun" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

İyi ki hayatlarımızı birleştirdik!

Öte yandan tören öncesi muhabirlerle sohbet eden ünlü çiftten Ersin Arıcı, "İyi ki hayatlarımızı birleştirdik" derken; Beril Pozam da başbaşa oldukları bir anda yıldızlar altında evlilik teklifi aldığını dile getirdi.

Editör: Beyza Pınar