27 yaşındaki model, yaklaşık iki yıllık bir sessizliğin ardından maskülen bir stil ile dikkat çeken siyah bir takım elbise giyerek podyumda boy gösterdi. Hadid, en son 2022 yılının Ekim ayında bir defilede yer almıştı.

Modellik kariyerinde zirvede olduğu dönemde bir adım geri çekilen Hadid, Lyme hastalığına karşı verdiği mücadelesiyle gündeme gelmişti. Yıllarca kariyerine yoğun emek ve enerji harcadığını belirten ünlü model, uzun vadede bunun karşılığını göremediğini ifade ederek modelliğe ara verdiğini açıklamıştı. Hastalığı nedeniyle gözlerden uzaklaşan Hadid, daha sade ve huzurlu bir hayatı tercih ettiğini dile getirmişti.

Teksas’ta yeni bir hayat kuran Bella Hadid, kovboy sevgilisi Adan Banuelous ile 2023 Ekim’inden beri birlikte. Daha sakin bir yaşam sürmeye başlayan model, geçmişte hissettiklerini sakladığını ancak artık duygularını özgürce ifade edebildiğini belirtti. "İlk defa sahte bir yüz takmıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorsam, dışarı çıkmam. Artık kendime zaman ayırabiliyorum," diyen Hadid, bu yeni yaşam biçiminin ona daha fazla özgürlük kazandırdığını vurguladı.

Aras Bulut İynemli'ye büyük ilgi Aras Bulut İynemli'ye büyük ilgi

Lüks hayatını geride bırakan Hadid, sevgilisiyle karavanda yaşamaya başladı. Sevgilisi Banuelos, karavan yaşamının onları daha da yakınlaştırdığını belirterek, “Beş tekerlekli karavanda yaşamaya mutlu bir şekilde katıldı. Birlikte vakit geçirince karavan bir anda malikaneye dönüştü” ifadelerini kullandı.

Ancak Hadid, bir süre sonra Teksas’ta kendisine bir ev satın aldı. Banuelos, Hadid’in kendisi için iyi bir yatırım yaptığını belirterek, ev inşaatının devam ettiğini açıkladı. Sevgilisi hakkında övgü dolu sözler sarf eden Banuelos, Hadid’in hayatındaki en nazik ve tatlı insanlardan biri olduğunu söyledi ve “Bella benim bir numaralı önceliğim” diyerek aralarındaki güçlü bağa dikkat çekti.

Yaklaşık bir buçuk yıl önce bir at gösterisinde tanışan çift, birlikte sakin ve huzurlu bir yaşam sürerken, Hadid’in podyuma dönüşü moda dünyasında büyük heyecan yarattı. Paris Moda Haftası’nda gösterdiği performansla izleyicilerden tam not alan modelin yeni projeleri merakla bekleniyor.

Editör: Elif Erbay