Francisco Montero'dan Sergen Yalçın ve Arda Güler sözleri Francisco Montero'dan Sergen Yalçın ve Arda Güler sözleri

Belgesel, Baladın'ın kariyerindeki dönüm noktalarını, benzersiz yeteneklerini ve yoğun temposundaki günlük rutinlerini titizlikle ele alıyor.

Hande Baladın, kariyerinde orta oyuncu, pasör çaprazı ve smaçör olarak çeşitli mevkilerde görev aldı ve hem hücumda hem de savunmada üstün performans sergiledi. Belgesel, Baladın'ın farklı mevkilere uyum sağlama yeteneğini ve maçlara nasıl hazırlandığını detaylı bir şekilde inceliyor.

Uzun bir emeğin ürünü olan belgesel için Hande Baladın, "İsmimi taşıyan bir belgeselin yapılması benim için gerçekten gurur verici. Muhteşem bir ekiple, böylesine güçlü bir yapım gerçekleştirdiğimiz için Red Bull'a teşekkür ediyorum. Umuyorum belgesel izleyicinin de beğenisini kazanır" şeklinde konuştu.

Milli Voleybolcu Hande Baladın'a Tehdit Cezasız Kaldı

Red Bull yapımı belgesel, Nisan ayında Red Bull TV'de yayınlanacak. Belgeselde Hande Baladın'ın yanı sıra voleybol dünyasının önde gelen isimleri de yer alacak. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Giovanni Guidetti ve Eczacıbaşı Dynavit'in yıldız oyuncuları Tijana Boskovic ve Simge Aköz, belgeselde yer alacak isimler arasında bulunuyor. Bu belgesel, spor tutkunlarının merakla beklediği bir yapıt olarak dikkat çekiyor.