Bafa Gölü’nün 8 bin yıllık hikayesi Bafa Gölü’nün 8 bin yıllık hikayesi

Olay, gece yarısı saat 00.00 sularında Bahçelievler Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, cadde üzerinde yürüyen 3 erkek, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırganları fark eden grup, panikle kaçmaya çalıştı. Yaklaşık 100 metre süren kovalamacanın ardından kurşunların hedefi olan iki kişiden biri, olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer kişi ise ayağından yaralı olarak kurtulmayı başardı. Üçüncü şahıs ise saldırganlardan kaçmayı başardı.

Polis ve sağlık ekipleri olay yerinde

Saldırının ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, saldırının gerçekleştiği caddeyi güvenlik şeridi ile kapatırken, sağlık ekipleri kurşunların hedefi olan iki kişiye müdahale etti. Yapılan incelemeler sonucunda ismi henüz öğrenilemeyen bir kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralı kişinin ise ayağına isabet eden kurşunla yaralandığı tespit edildi.

A W277929 01

Delil araması ve soruşturma başlatıldı

Olay yeri inceleme ekipleri, saldırının gerçekleştiği alanda geniş çaplı bir inceleme yaptı. Cadde üzerinde çok sayıda boş kovan bulundu. Hayatını kaybeden talihsiz adamın cansız bedeni, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Saldırının ardından olay yerinden kaçan şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Elif Erbay