Devlet Bahçeli ve Ali Koç görüşmesinden sonra 17-25 Aralık takvimli  kare gündeme düşmüştü. Bazı çevreler Bahçeli açık olarak iktidara 17-25 kartını gösterdi diye yorumlamıştı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, 'Cumhur ittifakında çatlak var' tartışmalarına ve 17-25 Aralık olaylarına ilişkin sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Cumhur İttifakı'nın kuruluşunun Türk milletinin varlık ve birlik remzi olduğunu belirten Bahçeli, "Cumhur İttifakı milli güvence, milletin özgüvenidir." dedi.

Sosyal medya yaptığı açıklamada biir yıllık süre zarfında Türkiye'de iç kargaşa çıkma ihtimaline dikkat çeken Bahçeli, "karanlık senaryo yazanlar dedikodu çarkını hızla çevirmeye, fitne cephesini tahkim ve takviye etmeye başlamıştır" diye ifade etti.

Açıklamada 17-25 Aralık olaylarına ilişkin değerlendirmeler de yer aldı.

''Kuyu-26'' operasyonunda 8 şüpheli yakalanarak 6'sı tutuklandı ''Kuyu-26'' operasyonunda 8 şüpheli yakalanarak 6'sı tutuklandı

"17-25 Aralık emniyet ve yargı darbe süreci, 15 Temmuz FETÖ ihanetinin kuluçka evresidir. 15 Temmuz işgal teşebbüsünün çatısı 17-25 Aralık süreciyle örülmüştür. Bu nedenle FETÖ’nün ne 15 Temmuz silahlı kalkışmasını ne de 17-25 Aralık kumpasını hatırımızdan ve gündemimizden çıkarmak mümkün değildir. Ayrıca doğru da değildir."

Cumhur İttifakı’nın tertemiz mücadelesine leke sürmek hedefi olanlar diye belirterek de sosyal medyada konuyla ilgili Cumhur ittifakını hedef alan paylaşımlara cevap verdi.

"Şunu da özellikle ve tekraren hatırlatmalıyım ki, küresel internet platformlarının, sosyal medya mecralarının, organize çıkar gruplarının, bazı gazete ve televizyonların (özellikle Halk Tv) Cumhur İttifakı’nda çatlak varmış gibi yaygara koparmaları hüsran içinde hayal kırıklığına uğramaya mahkumdur. Elbette bu odaklarla günü geldiğinde hesaplaşmak kaçınılmazdır. Cumhur ittifakı Türk ve Türkiye Yüzyılının müjdesi, gelecek nesillerin haysiyet ve heyecan mükafatı olarak kutlu yürüyüşünü sürdürecektir."

Bahçeli'nin yaptığı paylaşımın tamamı

Editör: Uğur Kaçar