Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Bahçeli, haftalık grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun "sırtımdaki hançerler" ifadesine de yanıt verdi: "Kılıçdaroğlu'nun "sırtımda hançerlerle seçime girdim" itirafı gecikmiş bir itiraftır. Hançer tutan ellerin iyilik meleği olmadığını da bilmesi gerekiyor. CHP'deki kurultay bizim konumuz değildir. Bize hayırlı olsun demek düşer."  

CHP 'DE BAŞKAN SEÇİMİ 

Erdoğan-Özel görüşmesi sona erdi Erdoğan-Özel görüşmesi sona erdi

Bahçeli Chp'de yaşanan başkan seçimiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Üzüldüğümüz husus Atatürk'ün kurduğu partinin büyük kurultayında şehitlere rahmet dilemek yerine casuslara, teröristlere, işbirlikçilere, kiralık gazetecilere selam gönderilmesidir. Kalem selamdan; selam kelamdan önce gelir. Selam Allah'ın selamıdır ancak teröriste selam veren sırtına ihanetin semerini vurmuş demektir. Biliniz ki bu tiplerden millete hayır gelmez, gelemez, gelemeyecektir. Biz Türkiye yüzyılı hedeflerini inşanın peşindeyiz. Tavsiyem odur ki hiç kimse hesap hatası yapmasın." 

"Teröriste selam veren sırtına ihanetin semerini vurmuş demektir" diye sözlerine devam eden Bahçeli:  "Milli mücadele inkar edilmiş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetleri hiç edilmiştir. CHP yönetimine diyorum ki Selahattin Demirtaş teröristtir, HEDEP bölücüdür. Siyasetteki nifak tohumu ve ayrık otudur. Osman Kavala sorosçudur, suçludur ve cezasını çekecektir" diye konuştu.

İSRAİL TERÖRÜNE KARŞI TÜRKİYE'NİN DURUŞU SAĞLAMDIR

İsrail-Filistin savaşına yönelik açıklama yapan Bahçeli: "İsrail Kalıcı barış için yarın bile çok geçtir. Duamız ve desteğimiz Filistinli kardeşlerimiz içindir. İsrail terörüne karşı Türkiye'nin duruşu sağlamdır. Filistinde soykırımın yapıldığı bu dönemde zalimlerin karşısında mazlumların yanında durmalıyız. Çocukların katline sessiz kalamayız. Bebeklerin yürek parçalayan haline sessiz kalamayız. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın anlayışı bozuk bir anlayış. O yılanın bize de dokunacağını görmek mecburiyetindeyiz" dedi.

ATATÜRK VURGUSU
Toplantıda, Mustafa Kemal Atatürk vurgusu da yapan Bahçeli: "O Türk milletinin ortak milli değeridir. Türk nesilleri her daim saygıyla anacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve rahmetle anıyorum. Türk Milleti hiçbir güce eğilmeyecek" dedi.