A Milli Takım Euro 2024'te Çekya'yı Cenk Tosun'un son dakikalarda gelen golüyle 2-1 mağlup ederek gruptan 2. çıktı ve son 16'da Avusturya ile eşleşti. 

Suat Özçağdaş ve CHP'li vekiller Boğaziçi Üniversitesi'ne alınmadı Suat Özçağdaş ve CHP'li vekiller Boğaziçi Üniversitesi'ne alınmadı

Büyük heyecana sahne olan Hamburg'daki maçı birlikte izleyen Azerbaycan askerlerinin gol sevinci sosyal medyayı salladı. Bizzat Milli Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı videoda Azeri askerker müthiş bir sevinç yaşıyor.

MSB'den yapılan X paylaşımında, 

"Can Azerbaycan’dan #BizimÇocuklar’a tam destek!

Bugün 106’ncı kuruluş yıl dönümünü kutlayan #Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerinin Kahraman Mehmetçikleri, A Millî Futbol Takımımızın 2-1 kazandığı Çekya maçını coşkuyla takip ederek Cenk Tosun’un galibiyeti getiren golüne işte böyle sevindi. 

Teşekkürler Can Azerbaycan, teşekkürler Karabağ’ın Aslanları… Her zaman bir ve beraberiz" ifadeleri kullanıldı.

Resim

HACILAR MİLLİ MAÇ İZLEDİ

Suudi Arabistan'ın Medine-i Münevvere şehrinde bulunan yaklaşık 30 bin Türk hacı, Çekya ile oynanan maçı büyük bir heyecanla takip ettiler.

Yatsı namazından 1 saat sonra ekran başına geçen hacılar, kaldıkları otellerin lobilerinde duygu yüklü dakikalar geçirdiler. Cep telefonu ve dizüstü bilgisayarlarından kafeteryada seyretmeye başladıkları maçın ilk golünde ise otel ayağa kalktı. Maç sonrasında ise oyun ile alakalı yorumlar otellerin zemin katlarını adeta stadyuma çevirdi.

Editör: Kemal Ilıkkan