Instagram’da paylaştıkları videolar ile takipçilerinin beğenilerini toplayan Ayşenur Parlak ve eşi Savaş Parlak’tan bu kez acı haber geldi. Savaş Parlak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada eşi Ayşenur Parlak’ın vefat ettiğini duyurdu.

SOLUNUMU DURMUŞTU

Eşini 38 yerinden bıçakladı! 15 yıl hapis Eşini 38 yerinden bıçakladı! 15 yıl hapis

Dün Instagram hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Savaş Parlak eşinin solunumunun durduğunu ve yoğun bakıma kaldırıldığını ifade etmişti. İkinci açıklamasında Parlak’ın solunumunun yanı sıra kalbinin de durduğunu belirten Savaş Parlak eşinin kalbinin yeniden çalıştırılmasının ardından entübe edildiğini ifade etmiş ve kan bağışı çağrısında bulunmuştu.

Bugün yaptığı son dakika açıklamasında ise eşinin vefat ettiğini duyuran Savaş Parlak açıklamasında “Hüküm Allahın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Maalesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek” ifadelerini kullandı.

AYŞENUR PARLAK KİMDİR?

1986 doğumlu Ayşenur Parlak 12 yaşında kemik kanserine yakalandı. Uzun tedavilerden sonra iyileşip İstanbul’da Uluslararası İlişkiler okudu. Bu dönemde eşi Savaş Parlak'ı tanıdı. Mezun olup ihracat satış uzmanı olarak kariyerine başladı ve nişanından bir gün sonra meme kanseri olduğunu öğrendi. Tedaviye başlamadan evlendi ve balayı yerine ameliyat masasına gitti. Tedavisi bittikten sonra vergi memuru olarak kariyerine devam etti. “10 Amazon Yüksek Doz Yaşam” kitabının yazarlarından biri oldu. Ela isminde kız çocuğu olan Parlak, lohusalıktan çıkmadan bu kez üçüncü evre lenfoma olduğunu öğrendi. Sonrasında defalarca kez hastalıkla mücadele eden Ayşenur Parlak, 13 Kasım 2023 tarihinde hayatını kaybetti.