Merhum Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili davanın üçüncü duruşması bugün gerçekleşti.Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ayşe Ateş yargılama sürecine isyan etti.

Ayşe Ateş yaptığı paylaşımda;

Öyle bir mahkeme ortamı ki tutukluların hâkim karşısında ayak ayak üstüne atıp sigara yakması an meselesi. Tarih böylesini yazmamıştır. 

Müdafiler "Kamera kayıtlarına yansımamış olsa da Ayşe Ateş kocasını öldürüp kaçmıştır, bunun incelenmesini talep ediyoruz." deme noktasındalar. Arkalarına aldıkları güçle bol keseden atıyorlar. 

Görünen o ki gerçek azmettiricilerin bulunacağına inandığımız yargı süreci kiralık katiller, torbacılar da dahil olmak üzere bütün sanıkları korumak ve siyasi bağlantıyı koparmak için bir aklama sürecine doğru evrilmeye çalışılıyor.

Müdafiler hiçbir belge ve bulguya dayanmayan iddiaları ile 1 Temmuz günü sosyal medya ve televizyon ekranlarında kurulan torbacıları aklama mahkemelerinin iddianamesini yazıyor.

Bu TV ve sosyal medya mahkemelerinin savcıları da kiralık katillerin, torbacıların beyanlarını "ayet" kabul ediyor. 18 aydır ne söylesek reddiye yazanlar torbacıların sözlerine âdeta iman ediyor. 

Birilerinin aklına son 1 ay içinde gelen bu kumpas senaryosu, kurtuluşun tek yolu olarak görülüyor. 

En acıklı olanı da Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'i kameraların önünde katleden kiralık katillerin, torbacıların  aklanması için yoğun bir çaba harcanması ve bu katillerin ayakta alkışlatılması. Alkışlayanın da bu yaptığını hiç sorgulamaması. 

Nereden nereye... 

Vah ki ne vah! 

Mariana Çukuru bile bu kadar derin değil.

Ayşe Ateş'in yaptığı o paylaşım 👇

Ayşe Ateş'ten zehir zemberek sözler! 

Ayşe Ateş'ten zehir zemberek sözler!

Erdoğan, ŞİÖ'de  Gazzeli çocukları unutmadı Erdoğan, ŞİÖ'de Gazzeli çocukları unutmadı


 

Editör: Gülizar Çiçek