EURO 2024'te A Milli Takımımızla eşleşen Avusturya'da basın, bu eşleşmeye geniş yer ayırdı. Mart ayında oynanan 6-1'lik hazırlık maçı yeniden manşetlere taşınırken Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin'in cezalı olmasının da altı çizildi. Yeniden yaz

ChatGPT

EURO 2024'te A Milli Takımımızla eşleşen Avusturya'da basın, bu eşleşmeye geniş yer ayırdı. Mart ayında oynanan 6-1'lik hazırlık maçı yeniden manşetlere taşınırken, Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin'in cezalı olmasının da altı çizildi.

2/2

4o

A Milli Takımımız, EURO 2024'te mücadele ettiği F Grubu'nu 6 puanla ikinci sırada tamamladı ve son 16 turunda D Grubu'nu lider tamamlayan Avusturya ile eşleşti. Avusturya - Türkiye maçı, 2 Temmuz Salı günü Leipzig'de oynanacak. Avusturya basını, Türkiye eşleşmesini manşetlerine taşıdı. 6-1 VURGUSU Ülkenin önce gelen haber sitelerinden Kurier, Avusturya'nın Mart ayında Türkiye'yi 6-1 mağlup ettiği hazırlık maçına vurgu yapıp; 'Ralf Rangnick'in takımı, grubun son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-1 yenen Türkiye ile 2 Temmuz'da karşılaşacak. Avusturya'nın Mart ayında 6-1 kazandığı Türk takımında eksikler var: defans oyuncusu Akaydın'ın yanı sıra kaptan Çalhanoğlu da cezalı.' ifadelerini kullandı.KLEINE ZEITUNG: RAKİBİMİZ TÜRKİYE Ülkenin önemli gazetelerinden Kleine Zeitung ise Türkiye eşleşmesinden şu ifadelerle bahsetti: Avusturya, EURO 2024 son 16 turunda Salı günü Leipzig'de Türkiye ile karşılaşacak. Türkler Çarşamba akşamı Hamburg'da Çek Cumhuriyeti karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetle F Grubunda ikinci sırayı aldılar. Samet Akaydın ve Hakan Çalhanoğlu'nun turnuvadaki ikinci sarı kartlarını gördüler ve cezalı duruma düştüler. Bu, Avusturya için iyi haber. Yeniden yaz

ChatGPT

A Milli Takımımız, EURO 2024'te mücadele ettiği F Grubu'nu 6 puanla ikinci sırada tamamladı ve son 16 turunda D Grubu'nu lider tamamlayan Avusturya ile eşleşti.

Avusturya - Türkiye maçı, 2 Temmuz Salı günü Leipzig'de oynanacak.

Avusturya basını, Türkiye eşleşmesini manşetlerine taşıdı.

6-1 VURGUSU

Ülkenin önde gelen haber sitelerinden Kurier, Avusturya'nın Mart ayında Türkiye'yi 6-1 mağlup ettiği hazırlık maçına vurgu yapıp; "Ralf Rangnick'in takımı, grubun son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-1 yenen Türkiye ile 2 Temmuz'da karşılaşacak. Avusturya'nın Mart ayında 6-1 kazandığı Türk takımında eksikler var: defans oyuncusu Akaydın'ın yanı sıra kaptan Çalhanoğlu da cezalı" ifadelerini kullandı.

KLEINE ZEITUNG: RAKİBİMİZ TÜRKİYE

Arda Güler, Rooney ve Ronaldo aynı listede Arda Güler, Rooney ve Ronaldo aynı listede

Ülkenin önemli gazetelerinden Kleine Zeitung ise Türkiye eşleşmesinden şu ifadelerle bahsetti: "Avusturya, EURO 2024 son 16 turunda Salı günü Leipzig'de Türkiye ile karşılaşacak. Türkler Çarşamba akşamı Hamburg'da Çek Cumhuriyeti karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetle F Grubu'nda ikinci sırayı aldılar. Samet Akaydın ve Hakan Çalhanoğlu'nun turnuvadaki ikinci sarı kartlarını gördüler ve cezalı duruma düştüler. Bu, Avusturya için iyi haber."

Editör: Yağız Atay