Ceyda Düvenci'nin sunuculuğunda gerçekleşen Bambaşka Sohbetler'in bu haftaki konuğu son dönemlere damga vuran Yalan dizisinin başrolü Aslıhan Güner konuk oldu. 

Ünlü oyuncu Ferit Kaya dünyaevine girdi Ünlü oyuncu Ferit Kaya dünyaevine girdi


Eşiyle tanışma hikâyesine değinen oyuncu Aslıhan Güner,

"Biz uzun süre arkadaş kaldık Şefkattepe dizisinde zaten sürekli beraberdik daha sonra aramızda adını koymadığım böyle bir ufak flörtleşme vardı ama birbirimize açılamıyorduk. İlk 14 Şubat'ta beni yemeğe çıkarmak istedi ben de önce neden falan dedim hani 14 Şubat'ta neden benimle görüşmek istiyorsun. Orada bana ilk defa bir gül vermişti ve ardından güzel bir konuşma yaptı. Ben de çok net biriyim hayatta da öyleyim. Bir ay falan sonraydı galiba ben bir konuşmamızda ona eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim. Çünkü ben böyle bir bakış açısına sahibim zaman kaybetmek istemiyorum senin de önüne başka biriler çıkabilir eğer niyetin ciddi değilse benimle beraber yol alma dedim bir yıl sonra da evlendik."

Aslıhan Güner Mert Kılıç-1

Babamın ölümü hala canımı acıtıyor.

"Allah yaşayan herkese gerçekten sabırlar versin. Geçmiyor benim için çok geçmeyen bir acı. Babamı kaybedeli üç yıl oldu ama hala acısı orada. Mesela her güzel bir haber aldığımda normalde hep onu arardım. Çünkü babam benimle çok gurur duyan biriydi ve gerçekten bu anlamda hem annemden hem babamdan yana şanslıyım bu yolculukta da hep hep destek oldular. Hiç onlara yalan söylemek zorunda beni bırakmadılar ve ben o yüzden yalan söyleme huyunu hiçbir şekilde kendime almadım. Ama şükürler olsun ki düğünümde vardı ve ben onunla dans ettim."

Editör: Haber Merkezi