Bodrum’da yaşamını sürdüren ve iş dünyasında tanınan bir isim olan Arzum Özdemir Kurutaş (38), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Özdemir Kurutaş, PCA Sertifikasyon Hizmetleri Limited Şirketi’nde Bölge Müdürü olarak görev yapıyordu.

Arzum Özdemir Kimdir?

Arzum Özdemir Kurutaş, dayısının cenazesi için Giresun’a giderken yolda kalp krizi geçirdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kurutaş, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Özdemir Kurutaş, evli ve bir çocuk annesiydi.

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşinsanları Derneği (BESİAD) üyesi olan Arzum Özdemir Kurutaş, yaklaşık 2 yıl önce Velican Kurutaş ile evlenmişti. İş dünyasında aktif bir rol üstlenen ve çevresi tarafından sevilen bir isim olan Kurutaş’ın vefatı büyük bir boşluk yarattı.

İstanbullular bu yollara dikkat: Hafta sonu bu yollar kapalı! İstanbullular bu yollara dikkat: Hafta sonu bu yollar kapalı!

Arzum Özdemir Kurutaş’ın cenazesinin Bodrum’da toprağa verileceği öğrenildi. Özdemir Kurutaş’ın beklenmedik vefatı, ailesi, arkadaşları ve iş dünyasındaki meslektaşları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Editör: Elif Erbay