Pınar Aydın, 2004 yılında katıldığı müzik yarışması Akademi Türkiye'de üçüncü olarak adını duyurdu. Müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk da yapan Aydın, 2006-2008 yılları arasında Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Rıza Baba'nın kızı Pınar karakterini canlandırdı. Ardından 2009'da Kız Kaçıran'da, 2011-2012 yıllarında ise Akasya Durağı'nda rol aldı. 2011 yılında "Dur Dedim" isimli albümünü dinleyicilerle buluşturdu.

GİRESUN'A YERLEŞTİ VE OYUNCULUĞU BIRAKTI

2015 yılında Giresunspor Genel Müdürü Harun Ovalıoğlu ile evlenen Pınar Aydın, eşiyle birlikte Giresun'a taşınarak oyunculuğu bıraktı. Şimdilerde iki erkek çocuğu olan Aydın, gözlerden uzak sakin bir hayat sürüyor. Zaman zaman Instagram hesabından paylaşımlar yapan ünlü isim, sarıya boyattığı saçlarıyla da dikkat çekiyor.

Hazal Subaşı sevgilisi Atakan Başavcı ile ayrıldı! Hazal Subaşı sevgilisi Atakan Başavcı ile ayrıldı!

Arka Sokaklar In Pinar Iydi Iste

AİLE YAŞAMINA ODAKLANDI

Pınar Aydın, Giresun'da ailesiyle birlikte huzurlu bir yaşam sürüyor. Eski oyuncu, vakitlerini eşi ve çocuklarıyla geçirerek sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini bilgilendiriyor. Aydın, ailesiyle geçirdiği mutlu anları ve yenilenen imajını zaman zaman sosyal medya üzerinden paylaşıyor.

ARKA SOKAKLAR'DAN SAKİN BİR HAYATA

Arka Sokaklar'da Rıza Baba'nın kızı Pınar rolüyle tanınan Pınar Aydın, oyunculuğu bıraktıktan sonra Giresun'da sade bir hayat yaşamayı tercih etti. Ünlü isim, müzik ve oyunculuk kariyerine ara vererek ailesine odaklandı. Sarı saçlarıyla dikkat çeken Aydın, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi