Magazin

Aras Bulut İynemli'ye büyük ilgi

Ay Yapım’ın yeni iddialı dizisi Deha, izleyicilerle buluşmak için geri sayımda! Aras Bulut İynemli, Uğur Polat ve Taner Ölmez gibi yıldız isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleşti. Ekip, yoğun tempoda geçen çekimler boyunca hayranlarının ilgisiyle karşılaştı.

Abone Ol

Dizinin ilk bölümündeki önemli bir sahne için KKTC’nin ana sponsorlarından Pasha Group’a ait bir otelin balo salonunda sıfırdan set kuruldu. Hem otel hem de dizi ekibinin özverili çalışmaları sonucunda bir günde tamamlanan sette renkli sahneler çekildi. Otelde konaklayan oyuncular, çalışanlarla yakın bağlar kurarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Aras Bulut İynemli ve Uğur Polat’a yoğun ilgi

Bir haftalık çekimler süresince Aras Bulut İynemli, Uğur Polat ve Taner Ölmez, hayranlarıyla fotoğraf çekerek yoğun ilgiyi karşılıksız bırakmadı. Özellikle Aras Bulut İynemli ve Uğur Polat’ın performansları, şimdiden büyük bir heyecan yarattı.

Dizi baba-oğul ilişkisini anlatıyor

Deha dizisi, çocukken babası tarafından terk edilen ve İstanbul’un yoksul bir semtinde büyüyen Devran’ın hikayesini konu alıyor. Devran karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli, zekasıyla ön plana çıkan ve özel yetenekleri olan bir genci canlandırıyor. Uğur Polat ise ülkenin en büyük dolandırıcılarından biri olan baba İskender rolüyle ekranlara geliyor. Baba-oğul arasında yaşanan çekişme ve intikam hikayesi, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.