Çift, geçtiğimiz akşam Meriç Aral ve Serkan Keskin’in düğününe katıldı ve bu özel anı takipçileriyle paylaştı. Paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

2016'da Paris'te evlenen ve 2022'de oğulları Kurt Efe'nin doğumuyla ailelerini genişleten çift, gözlerden uzak yaşamayı tercih etseler de zaman zaman romantik anları sosyal medya aracılığıyla hayranlarıyla buluşturuyor. Tatlıtuğ, daha önce eşiyle olan ilişkisinden bahsederken, "Başak’ı her gün farklı bir şekilde sevmeyi öğrendim" sözleriyle aşkını dile getirmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ Romantik Başak Dizdar Paylaşımı

Hazal Subaşı sevgilisi Atakan Başavcı ile ayrıldı! Hazal Subaşı sevgilisi Atakan Başavcı ile ayrıldı!

Tatlıtuğ’un kariyerinde de hareketli günler yaşanıyor. Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı Aile dizisinde izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu, yeni projesiyle gündemde. 1960’ların ünlü banka soyguncusu ve “ilk Türk gangster” olarak tanınan Necdet Elmas’ın hayatını konu alacak yeni bir dizide rol alacak olan Tatlıtuğ, aynı zamanda yapımcı koltuğuna da oturacak. Ay Yapım imzası taşıyan, senaryosunu Levent Cantek’in kaleme alacağı bu heyecan verici proje, dijital platformda izleyiciyle buluşacak.

Editör: Elif Erbay