Son zamanlarda giderek popülerlik kazanan elektrikli araçlar için özel bir kampanya düzenleyen Akbank, şarj maliyetlerinde önemli indirimler sundu. 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, Akbank banka kartıyla yapılan tüm şarj işlemlerinde aylık 500 TL geri ödeme fırsatı ve yıllık 2500 TL'ye kadar geri ödeme fırsatı sağlanacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Akbank Mobil uygulamasındaki "Tam Senlik Fırsatlar" programının "Elektrikli Araç Sahiplerine Özel Fırsatlar" bölümüne kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Öte yandan bu fırsat ZES, E-Şarj, Voltrun, Trugo, 360 Enerji, Tunçmatik, RHG Enerji ve Monokon gibi platformlarda yapılan harcamalar için geçerli olacak. Kampanya ile ayda toplam 500 TL, yıl sonunda ise en fazla 2500 TL'ye kadar indirim sağlanıyor.

Akbank, sürdürülebilir enerji kullanımını teşvik etmek için başlattığı kampanyalarla sadece iade fırsatlarının dışında başka alanlarda da fırsatlar sunuyor.

Güncel altın fiyatları ne? Gram, Çeyrek altın fiyatları ne? (19 Eylül 2024) Güncel altın fiyatları ne? Gram, Çeyrek altın fiyatları ne? (19 Eylül 2024)

Çevre Dostu Araç Kredisi kampanyasıyla avantajlı faiz oranları ve kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor. Elektrikli araç alımlarında destek sağlayan Akbank, müşterilerine satın alım sonrasında E-Kasko sigortası sunarak araç hasarlarına karşı da güvence sağlıyor.

Trafikteki elektrikli araç sayısı 105 bini aştı. 2011 yılında trafiğe çıkmaya başladıklarında 24 olan Türkiye'deki elektrikli otomobil sayısı, yıllar içindeki gelişimiyle Nisan 2024 itibarıyla 105 bin 603'e ulaştı.

Editör: Haber Merkezi