Dünya

AP milletvekillerini taşıyan trende patlama! Paris'e sevk edildiler...

Avrupa Parlamentosu milletvekillerini Fransa kenti Strasbourg’dan Genel Kurul toplantısı bitiminde Belçika başkenti Brüksel’e geri taşıyan Eurostar şirketinin treni patlama sonrası tahliye edildi.Avrupa Parlamentosu milletvekillerini Fransa kenti Strasbourg’dan Genel Kurul toplantısı bitiminde Belçika başkenti Brüksel’e geri taşıyan Eurostar şirketinin treni patlama sonrası tahliye edilirken milletvekilleri ise Paris'e sevk edildi.

Abone Ol

Strazburg-Brüksel seferini yapan yolcu treninde teknik bir nedenle patlama meydana geldi.

Avrupa Parlamentosu milletvekillerini Fransa'nın Strazburg kentinden Brüksel'e taşıyan hızlı tren, teknik bir arıza nedeniyle meydana gelen patlama sonucu boşaltıldı. Avrupa Parlamentosu'nun basın servisi, Strasbourg istasyonundaki trende 'teknik bir olay' meydana geldiğini doğruladı ve yetkililerle iletişimde olduklarını, alternatif ulaşım yolları düzenlemeye çalıştıklarını belirtti. Olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirilirken milletvekilleri Paris'e sevk edildi. Eskiden yaşanan bir olayda ise AP milletvekillerini taşıyan hızlı tren, Strazburg yerine yanlışlıkla Paris'teki Disneyland'a gitmişti.

Avrupa Parlamentosu milletvekilleri, Genel Kurul toplantısı için gittikleri Fransa’nın Strasbourg kentinde facia yaşadı. Milletvekillerini taşıyan Eurostar şirketine ait hızlı trende yaşanan patlama sonucu tren tahliye edildi.

Strazburg-Brüksel seferini yapan yolcu treninde teknik bir nedenle patlama meydana geldi.

Avrupa Parlamentosu (AP) milletvekillerini Fransa'nın Strazburg kentinden Brüksel'e taşıyan hızlı tren, teknik bir arıza nedeniyle meydana gelen patlama sonucu boşaltıldı.

Milletvekilleri Paris’e sevk edildi

Avrupa Parlamentosu'nun basın servisi, Strasbourg istasyonundaki trende 'teknik bir olay' meydana geldiğini doğruladı ve yetkililerle iletişimde olduklarını, alternatif ulaşım yolları düzenlemeye çalıştıklarını belirtti. Olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirilirken milletvekilleri Paris'e sevk edildi. Eskiden yaşanan bir olayda ise AP milletvekillerini taşıyan hızlı tren, Strazburg yerine yanlışlıkla Paris'teki Disneyland'a gitmişti.