Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir arazide çarşaflara sarılı ve iple bağlı haldeki cesetlerin Rus vatandaşı Irina Dvizova (42) ve kızı Dayana Dvizova'ya (15) ait olduğu doğrulandı. Anne ve kızını eski koca öldürdükten sonra küçük oğlunu da  yanına alarak yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı.

Irina Dvizova ve Dayana Dvizova

YAKINLARI ULAŞAMAYINCA…

Olay, dün saat 16.00 sıralarında İçmeler ilçesi Tavşanburnu yolu üzerindeki arazide yaşandı. Bodrum'da ikamet eden ve emlak işiyle uğraşan Irina Dvizova ve kızı Dayana Dvizova'nın yakınları, 23 Kasım'da anne ve kızından haber alamayınca Konacık ilçesindeki evlerinin kapısını çaldı.

Irina ve kızı Dayana Dvizova

Kapının açılmaması üzerine içeri zorla giren yakınları, kanepede anne ve kıza ait olduğunu düşündükleri kan lekesini gördü. Yakınlarının ihbarı üzerine Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, anne ve kızı bulmak için kolları sıvadı.

Rus anne ve kızının cinayeti

KAMERALAR İNCELEMEYE ALINDI

Ekipler bölgedeki kamera kayıtlarını inceledi. Adreste bulunan aracın izini süren polis, aramasını İçmeler Mahallesi Tavşanburnu Yolu üzerinde yoğunlaştırdı. Yapılan inceleme sonucunda anne ve kızının cansız bedenlerini yaklaşık 3 metre ötede yol kenarındaki arazide çarşafa sarılı halde buldu.

Muğla bodrum Anne ve kızın katili eski koca

Savcının incelemesinin ardından iki ceset önce Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ise Muğla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Rus anne ve kızının cinayeti aydınlatıldı

Katil eski eşin yakalanması için soruşturma sürüyor.

Ekran görüntüsü 2023-11-29 130044

BOZDOĞAN-30 Operasyonu'nda 147 terör örgütü üyesi yakalandı BOZDOĞAN-30 Operasyonu'nda 147 terör örgütü üyesi yakalandı

Ekran görüntüsü 2023-11-29 130102