Konya'da bir tır sürücüsü tarafından Ereğli-Karaman Kara yolu üzeri Melicek Mahallesi kavşağında ve Karaman çevre yolu üzeri Fidanlık kavşağında olmak üzere iki ayrı trafik kazası meydana geldi.

Karaman'dan Ereğli Şeker Fabrikasına pancar taşıyan 24 yaşındaki M.Ç.  idaresindeki tır, bir motosiklete çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü ve motosiklette bulunan yolcu olay yerinde hayatını kaybetti. Şeker fabrikasına pancar taşıyan tır Karaman çevre yolu üzerinde tehlikeli bir şekilde yoluna devam ederken, Fidanlık kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen S.C.T. yönetimindeki hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada, S.C.T. ve araçta yolcu olarak bulunan M.C.T. yaralandı. 

14 ile 15 yıl arasında hapis cezasıyla aranan üç şahıs yakalandı 14 ile 15 yıl arasında hapis cezasıyla aranan üç şahıs yakalandı

Yoluna devam eden tır şeker fabrikasına doğru giderken, Karayolları kavşağı adliye binası önünde bir başka araca daha çarptı. Karayolları kavşağındaki kazanın ardından polis ekipleri tarafından durdurulan tır sürücüsü gözaltına alınırken, 3.37 promil alkollü çıktığı öğrenildi.

Editör: Uğur Kaçar