Aleyna Tilki, sadece şarkılarıyla değil, aynı zamanda açıklamalarıyla da konuşulan şarkıcılar arasında yer alıyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan deprem uyarısı!


Şarkıcı Aleyna Tilki,  Geçtiğimiz senelerde eve girmeye çalışan takıntılı hayranından dolayı korku dolu anlar yaşayan şarkıcı, şahsın serbest bırakılmasına isyan etmişti. 

Bir süredir sorunlar yaşayan Ünlü popçu Aleyna Tilki, geztiğimiz günlerde paylaştığı sitemli mesajlarıyla gündeme gelmişti.

 Sinerlerine hakim olamayan Aleyta tilki konuşmasının bir bölümünde sinkaflı skelimeler sarfederek Bu sektörün.... koyayım dedi.

Aleyna Tilki  paylaşımlarında şu sözlerle sitem etmişti: “Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. 


Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel 29 Aralık 2021 günü Üsküdar'daki evlerinde korkunç bir olay yaşanmıştı. 

 Şarkıcı Aleyna Tilki'nin saplantalı hayranı olan Muhammet Erkam a.. Tilki'nin  yaşadığı siteye jiletli tellerden atlayarak girmişti.

 bu olay sonrasında Şüpheli Muhammed Erkan ..A'ya kişilerin huzur ve sükununu bozma konut dokunmazlığının ihlali suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.(posta)
 

Sabah’tan Arzu Kaya’nın haberine göre, hahkeme, sanığın çiçekleri şarkıcının işyeri adresine değil, şahsi konutuna gönderdiğini kaydetti ve hoşlanma duygusunun karşılıklı olmamasına rağmen gerçekleştirilen bu durumun cinsel taciz suçunu oluşturduğunu vurguladı.

Muhammed Erkam A.'ya, Aleyna Tilki'ye karşı cinsel taciz suçundan 3 bin 320 lira adli para cezası, konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan ise 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi.