AK Parti’nin Bilecik’in ilçelerinde ve beldelerindeki Belediye Başkan adaylarının açıklanması bekleniyor.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde AK Parti Bilecik Belediye Başkanı Adayı olarak Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ı açıklamıştı. Bilecik’te adayın belirlenmesinin ardından gözler ilçelerde ve beldelerde çıkarılacak adaylara çevrilmişti.  

31 Mart yerel seçimleri yaklaşıyor! 10 soruda yerel seçimin merak edilenleri 31 Mart yerel seçimleri yaklaşıyor! 10 soruda yerel seçimin merak edilenleri

Sarıyer Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevleri kayıtları başlıyor Sarıyer Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevleri kayıtları başlıyor

BUGÜN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Yerel kaynakların aktardıklarına göre AK Parti Genel Merkezi tarafından Bilecik’in ilçelerinde ve beldelerindeki Belediye Başkan adaylarının bugün açıklanması bekleniyor. AK Parti’de bazı ilçelerde mevcut belediye başkanlarının tekrar aday gösterilmesi beklenirken; Osmaneli’de Münür Şahin, Pazaryeri’nde Zekiye Tekin, Gölpazarı’nda Hayri Suer, Dodruga Beldesi’nde Selim Tuna’nın tekrar aday olarak açıklanması bekleniyor.

Bozüyük’te, Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Ersoy’un ve eski Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın isimleri geçiyor.

İnhisar’da ise mevcut Belediye Başkanı Mehmet Kepez ve AK Parti İnhisar Belediye Başkan Aday Adayı Nihal Arslan’ın isimleri geçiyor.

Vezirhan Beldesi’nde Kemal Ünver, Bayırköy Beldesi’nde Burak Erberber’in açıklanması bekleniyor.