Bu kampanya kapsamında biletler, Türkiye çıkışlı tek yön 9 USD + vergiler, gidiş-dönüş 18 USD + vergiler; Türkiye varış tek yön 9 EUR + vergiler, gidiş-dönüş 18 EUR + vergilerden oluşan fiyatlarla satışa sunuluyor. Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova ve Sırbistan gibi popüler destinasyonları kapsayan bu kampanya ile toplamda 175 bin adet koltuk arz ediliyor.

Süper zengin patlaması: Son 10 yılda servet devleri yüzde 54 arttı Süper zengin patlaması: Son 10 yılda servet devleri yüzde 54 arttı

AJet'in bu cazip kampanyası, uygun fiyatlı seyahat fırsatları arayan yolcular için ideal bir seçenek sunuyor. Erken rezervasyon yaparak hem biletlerinizi uygun fiyata alabilir hem de yurt dışı seyahatlerinizi daha ekonomik hale getirebilirsiniz. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi ve rezervasyon işlemleri için AJet'in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Uygun fiyatlı yurt dışı uçak biletlerini kaçırmamak için hemen harekete geçin ve 25-26 Temmuz 2024 tarihlerinde biletinizi alın. 

Editör: Elif Erbay