26 yaşındaki Hannah Tosi, bir zamanlar terazide 18.9 lbs'ye ulaştı ancak Türkiye'de mide bypass ameliyatı geçirdikten sonra sadece sekiz ayda kilosunu yarıya indirdi.

20 BEDENDEN 6 BEDENE DÜŞTÜ

Harika değişime imza atan kadın, eski 4000 kalorilik diyetinin fast food ve mikrodalga yemeklerden oluştuğunu, günlerini çikolata, cips atıştırarak ve gazlı gazoz yudumlayarak geçirdiğini söyledi.

Satış temsilcisi olan kadın, arabasının emniyet kemerini karnına ve kalçasına geçirmekte zorlanmaya başladığında bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşündü.

ingiliz adana

Hannah: "Arabamda önce yana dönüp sonra kendimi ayarlamadan emniyet kemerimi bağlayamazdım çünkü kalçalarım ve karın bölgem taşardı.

'Aman Tanrım ben kendime ne yaptım?' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Bu konuda bir şeyler yapmam ve hemen harekete geçmem gerektiğini biliyordum. Hayatımın kontrolünü kaybetmiştim. Aynada kendime baktım ve kendimi hem zihinsel hem de fiziksel olarak tanıyamadım.

O kadar çok çöp yiyordum ve kendimden o kadar utanıyordum ki spor salonuna gitmek istemedim çünkü kimsenin beni görmesini istemiyordum. Utandığım için kendimi dünyadan sakladım ama bu konuda hiçbir şey yapmadığım için (kilolarım) kendimi bir çıkmaza soktum ve bundan çıkamadım.

Bu daha sonra saklanmak ve sosyal etkinlikleri kaçırmama neden oldu. Sonsuz bir döngünün içinde sıkışıp kaldım." Dedi.

adana-1

AMELİYAT İÇİN ADANA’YA GELDİ

Gastrik bypass ameliyatı, mideden küçük bir kese oluşturularak bu yeni bölümün doğrudan ince bağırsaklara bağlanmasını içeren bir zayıflama ameliyatıdır.

Bu prosedür daha sonra kişinin midesinin büyük bir kısmını ve ince bağırsaklarının ilk bölümünü küçülterek kişinin kilo vermesine yardımcı olur.

Sağlık hizmetine göre, İngiltere'de ameliyat olmak isteyen uygun olmayan İngilizler özel ameliyata girmek zorunda, bu da Birleşik Krallık'ta 8.000 ile 15.000 pound arasında bir maliyete mal olabiliyor.

Birçoğu bunun yerine daha ucuz ameliyatlar için Türkiye'ye gitmeyi tercih ediyor.

Hannah, Şubat ayında iki saatlik 3.200 pound tutarındaki bir prosedürden geçmek için Şubat ayında Adana'ya uçtu.

adana ameliyat

KENDİMİ HARİKA HİSSEDİYORUM

Ameliyat geçiren kadın, şu anda 8. 13 lbs ağırlığında.

Hannah şunları söyledi: "Hayatımda hiç bu kadar pozitif olduğumu sanmıyorum ve kendimi harika hissediyorum ve bir kez olsun kendime güvenip mutlu olmak çok güzel.

Rusya, İngiltere’nin askeri ataşesini “istenmeyen kişi” ilan etti Rusya, İngiltere’nin askeri ataşesini “istenmeyen kişi” ilan etti

Herkes bana tamamen farklı bir insana benzediğimi söyledi. Arkadaşlarımdan çok sayıda yorum aldım.

adana da eski halinden eser kalmadı

Artık aynı insana bile benzemediğimi söylediler. Vücut ağırlığımın yarısından fazlasını kaybettim. Kendi başıma kilolardan kurtulabileceğimi düşünemedim, bu yüzden mide bypass ameliyatı olmaya karar verdim.

Aynada gördüklerimi seviyorum ve kendime yeniden şekil vermeye başlamadığımı hissediyorum ki bunu görmek güzel. Gerçekten şanslıyım çünkü neredeyse hiç gevşek cildim kalmadı.”

adana ingiliz kadın