Acun Ilıcalı kimlerle evlendi, ilk eşi kim, Acun Ilıcalı kaç yaşında evlendi? Soruları, ünlü televizyoncunun özel hayatı ve evlilikleri hakkında merak edilenler arasında yer alıyor. 29 Mayıs 1969 doğumlu Acun Ilıcalı, hem serveti hem de özel hayatıyla pek çok kişinin dikkatini çekiyor. İşte, Acun Ilıcalı'nın evlilikleri, ilk eşi ve evlendiği yaşla ilgili detaylar…

Acun Ilıcalı Kaç Kez Evlendi?

Acun Ilıcalı bugüne kadar üç kez evlendi. İlk evliliğini 1988 yılında Seda Başbuğ ile henüz 19 yaşındayken gerçekleştirdi. Ancak bu evlilik 1998 yılında sona erdi. Daha sonra, 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile ikinci evliliğini yaptı. Ancak, 2016 yılında bu evlilik de sona erdi. Üçüncü evliliğini ise 2017 yılında Şeyma Subaşı ile gerçekleştirdi, ancak bu evlilik de 2018 yılında son buldu.

Acun Ilıcalı İlk Eşi Kimdir?

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ'dur. 1988 yılında dünyaevine giren çift, 1993 yılında Banu Ilıcalı adında bir kız çocuğu sahibi oldu. Ilıcalı'nın evliliği, anne ve babasının trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından yaşadığı bunalım nedeniyle sona erdi.

Acun Ilıcalı Kaç Yaşında Evlendi?

Acun Ilıcalı, ilk evliliğini henüz 19 yaşındayken gerçekleştirdi. O zamandan bu yana iki evlilik daha yapan Ilıcalı, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor.

Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti

Acun Ilıcalı'nın Eşleri ve Çocukları

Acun Ilıcalı'nın üç evliliğinden toplam dört çocuğu vardır. İlk eşi Seda Başbuğ'dan Banu Ilıcalı, ikinci eşi Zeynep Yılmaz'dan Yasemin ve Leyla Ilıcalı, üçüncü eşi Şeyma Subaşı'ndan ise Melisa Ilıcalı dünyaya geldi. Acun Ilıcalı'nın dört kızı bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi