Ayça Çağla Altunkaya mesleği ne, ne iş yapıyor, ne mezunu, aslen nereli, kaç yaşında? Soruları, Acun Ilıcalı ile olan birlikteliğinin evlilik yolunda ilerlemesiyle birlikte büyük bir merak konusu haline geldi. Uzun süredir Acun Ilıcalı ile ilişkisini sürdüren Ayça Çağla Altunkaya, özel hayatı ve kariyeriyle dikkat çekiyor. İşte, Ayça Çağla Altunkaya hakkında merak edilen tüm detaylar…

Ayça Çağla Altunkaya Kimdir, Kaç Yaşında?

Ayça Çağla Altunkaya, 1999 yılında Yalova'da dünyaya gelmiştir. Hemşirelik bölümünden mezun olan Altunkaya, sporla da ilgilenmiş ve özellikle basketbol oynamıştır. Acun Ilıcalı ile olan ilişkisiyle gündeme gelen Ayça Çağla Altunkaya, Survivor'ın çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti'nde ilk kez görüntülenmişti.

Ayça Çağla Altunkaya Ne İş Yapıyor?

Ayça Çağla Altunkaya, hemşirelik mezunu olmasına rağmen şu anda herhangi bir meslek icra etmemektedir. Genç yaşta Acun Ilıcalı ile olan ilişkisi nedeniyle sık sık magazin gündeminde yer alan Altunkaya, sosyal medyada da aktif olarak paylaşımlar yapmaktadır.

Hazal Subaşı sevgilisi Atakan Başavcı ile ayrıldı! Hazal Subaşı sevgilisi Atakan Başavcı ile ayrıldı!

Ayça Çağla Altunkaya Aslen Nereli?

Ayça Çağla Altunkaya aslen Yalova'lıdır. 24 yaşındaki genç isim, özel hayatıyla ve Acun Ilıcalı ile olan birlikteliğiyle sıkça gündeme geliyor.

Editör: Haber Merkezi