Geçtiğimiz hafta, ABD’den Türkiye'ye dönmeye hazırlanan  ve bir hafta sonra uçuşu olan  Murat Paçal bir park çevresinde  gaspçılar tarafından öldürüldü.

İki aydır ABD’de yaşayan Murat Paçal’ı başından vurularak öldürüldü. Paçal’ın Maryland'de bir arkadaşının yanında kaldığı ortaya çıktı.

Ekran Görüntüsü 2023 12 13 103829

İsminin gizli kalmasını isteyen bir kişi, "Hafta sonu Cumartesi gününe Türkiye’ye dönüş biletini almıştı.” dedi.

Paçal, 5 Aralık sabahı saat 3'ten sonra, Takoma Park yakınındaki New Hampshire Bulvarı üzerindeki Takoma Towers'taki dairesinin önünde gaspçılar tarafından vurularak öldürüldü. Paçal’ın vurulduğunda oda arkadaşı da yanındaydı.

Atlas Okyanusu’nda tekne alabora oldu Atlas Okyanusu’nda tekne alabora oldu

Paçal’ın yanındaki kişi, "Arabasından ilaç almak için dışarı çıktı. Apartmandan çıktığında, maskeli kişiler tarafından vuruldu” dedi.

Ekran Görüntüsü 2023 12 13 104020

Görgü tanığı, oda arkadaşının telefonunun ve anahtarlarının çalındığını ancak Paçal'ın direndiğini ve vurulduğunu söyledi. Şüphelilerin Virginia etiketli çalıntı bir arabayı olay yerinde bıraktığı iddia etti. polis bu bilgiyi henüz doğrulamadı.

Pacal'ın ailesi, naaşının defnedilmek üzere Türkiye'ye gönderilmesi için gerekli işlemleri başlattı. Prens George İlçe polisi, soruşturmada aktif olarak çalıştıklarını ve takip ettikleri ipuçlarının bulunduğunu söyledi.